De e-mail wordt verzonden vanaf "esignatures@immo-connect.be" en is een geverifieerd e-mailadres.

Immo-Connect en RealSmart zijn onderdeel van Open Real Estate Information Services, afgekort ORIS NV. ORIS NV is een softwarebedrijf dat voornamelijk gespecialiseerd is in toepassingen voor de vastgoedsector.

Documenten digitaal ondertekenen, kan via ons platform in samenwerking met onze partner Connective. Het zijn de dossierbeheerders van het kantoor die gebruik maken van onze toepassingen en die u deze documenten aanbieden.

Wij zullen u nooit vragen om rechtstreeks wachtwoorden of persoonlijke codes te bezorgen. Het beveiligde tekenplatform vereist wel dat u zich identificeert naargelang de gekozen ondertekenmethode. Voor de ondertekenmethode "eID" is een pincode nodig om zich te identificeren als eigenaar van de identiteitskaart die u in de eigen kaartlezer invoegt. Neem bij twijfel rechtstreeks contact op met de dossierbeheerder van het kantoor en niet via de mail afkomstig van "esignatures@immo-connect.be.