De link is beveiligd en telkens 1 keer bruikbaar. Open de laatste link en gebruik de knop "Een nieuwe e-mail aanvragen" om een nieuwe link te bekomen via e-mail.

Verschijnt deze knop niet? Dan heeft het document de vervaldatum bereikt of waren er te veel foutieve pogingen. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met de dossierbeheerder van het kantoor en niet via de mail afkomstig van "esignatures@immo-connect.be".

Verschijnt deze foutmelding al vanaf de eerste poging en gebruikt u een beveiligingssysteem die de inhoud van uw e-mails scant? Dan worden de éénmalige links gelezen door het beveiligingssysteem en zijn daardoor al gebruikt. Voeg connective.eu toe aan de vertrouwde domeinen of vraag dit aan uw IT-beheerder.