De e-mail wordt verzonden vanaf "esignatures@immo-connect.be" en is een geverifieerd e-mailadres.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom er geen e-mail ontvangen wordt:

• controleer of de e-mail is terechtgekomen bij ongewenste e-mails/spam
  • contacteer de dossierbeheerder van het kantoor om het opgegeven e-mailadres te controleren
  • voor zakelijke e-mailadressen: controleer de firewall/mailserver instellingen

Een alternatief is een ander e-mailadres opgeven waar deze e-mail kan ontvangen worden.