Neem hiervoor rechtstreeks contact op met de dossierbeheerder van het kantoor en niet via de mail afkomstig van "esignatures@immo-connect.be".

Gelieve zoveel mogelijk gegevens mee te delen opdat dit goed onderzocht kan worden:

• foutmelding die verschijnt
  • tijdstip poging ondertekening + ondertekenmethode (eID/itsme/SMS/E-MAIL/Manueel)
  • type apparaat (desktop, laptop, smartphone, tablet, ...)
  • type besturingssysteem (Windows, Mac, Linux, Android, iOS, ...)
  • type browser (Google Chrome, Firefox, Safari, ...)
  • naam PDF programma (Adobe Reader, Foxit, Edge, Google Chrome, ...)